dilluns, 22 de febrer del 2010

Curses a Parets, Montroig i Pujada l'Obach

Aquest fi de setmana alguns membres de l'equip Cecoc han corregut a diferents curses Socials de Catalunya.

Dissabte alguns d'ells van anar a corre al circuit de Catalunya el I Gran Premi Vila de Parets quedant en les seguents posicions Mirco Merotto 14 , Joan Casanovas 59, José Sanchez 80, Mariano 94, Javier Jasse 125, Ripoll, Rafa Marco, Sito, Hilari (Aquests quatre van acabar la cursa pero no surten a la classificació i no se sap per que).

Ahir diumenge 21 de febrer de 2010 alguns van anar a Montroig del Camp a corre i amb la primera alegria de la temporada el Mariano va fer 5è de la cursa i 1er. de veretans 40.

Foltes felicitats Mariano!!!!!!!!!

En aquesta cursa també van participar el Antonio Terrones, Mirco Merotto i el Carles Gasulla.

Destacar també que el corredor José Sánchez va participar diumenge a la Pujada a l'Obach quedant en la 27è posició.

Posem algunes fotos de Montroig del Carles Gasulla i les Classificacions de les curses.