dimecres, 13 de juliol del 2011

MOCION DE CENSURA PARA CARMEN MAS

MOTIVOS PARA ADHERIRSE A LA MOCION DE CENSURA
MOTIUS PER ADHERIR-SE A LA MOCIO DE CENSURA

1.- La Sra. Carme Mas Neras va trobar la Federació amb un dèficit de 150.000 €, ara amb pendents a proveïdors i pagament de l’Assegurança, actualitzant el nombre de llicències, arribarem al milió d’euros de pèrdues.


2.- A pesar de la votació en contra de la liquidació del pressupost del 2010, i les demandes de la seva dimissió per al bé de la Federació, no n’ha fet ni cas.

3.- La dimissió del Secretari i Tresorer deixen la Junta actual sense cap credibilitat.

4.- Hi ha manifestes irregularitats administratives, de personal a sou o representatiu a la Junta, que presumptament incorren en frau a la Seguretat Social.

5.- Amb una situació de fallida econòmica la Presidenta i demés membres de la Junta segueixen creant despeses de desplaçaments i restaurants que augmentaran, encara més, el dèficit de la Federació.

6.- La contractació de nou personal per amiguisme, com es reconeix en Junta, no és ni bo per l’economia ni per a la transparència de la Federació.

7.- És una exageració disposar de 265 € per cada cap de setmana de la Sra. Presidenta en lloguers de cotxe, restaurants i carburant, a part un sou que ha costat 34.990 € a la FCC, en total 48.790 € a l’any 2010. En temps de crisi, si estimés al ciclisme hauria renunciat al sou o als desplaçaments.

8.- Es conxorxa, suposadament, amb un membre de la Junta per no referendar-lo a l’Assemblea i el torna a incloure en la Junta següent, President d’un Club del Montmell.

9.- Per poder pagar el deute de la pòlissa de crèdit es va hipotecar el pis del carrer Fontanella, tot i això perdent-hi 60.000 €. Si no es satisfan a La Caixa les quotes anyals de 25.000 €, la Federació perdrà el seu únic patrimoni.

10.- El pèssim assessorament legal d’un assalariat de la FCC ha fet incórrer en moltes incongruències, afectant la bona imatge i reputació jurídica de l’Entitat.

11.- L'aprovació de la liquidació del pressupost s'ha de fer dins el termini del primer trimestre, s'ha fet el 18 de juny. Mala gestió evident. La liquidació del pressupost, amb la corresponent auditoria, s'ha de presentar al Consell Català de l'Esport dins el primer semestre, estem a 11 de juliol i no s'ha fet. Més ineptitud acumulada.

12.- La gestió esportiva ha passat a segon terme, com la suspensió del Campionat de Catalunya, per l’estalvi d’uns euros. Quan no es segueix el mateix criteri en altres partides.

3 comentaris:

Albert ha dit...

Cony de mosca morta! Quan abans foti el camp i ens deslliurem de l'enemiga abans cantarem victòria. Tot un exemple de mala gestió, amiguisme i profit propi a esquenes del malaltís ciclisme.Si els dirigents són així, s'acaba el nostre circ i el de tots a qui els hi agrada la competició o el cicloturisme. DIMISSIÓ JA.

Anònim ha dit...

Si la solució es nova junta, no perdem mes el temps, tot lo que s'he enredereix es perjudicial per a tots, fa massa temps que dura aixo i ja estem cansats una mica tots de aquest sidral.
No crec que sigui fàcil treballa a la FCC amb aquest ambient i organitzar proves esportives si no s'ha esta be al lloc a on treballes.

Josep Casado

Unknown ha dit...

Hola companys tinc un parell de fotos per el ripolini en el meu blog ja que no tin una adreça per enviar-li a ell.
http://popriu.blogspot.com/2011/07/campeonat-de-catalunya-torello.html

salut i kms.